Zaštita osobnih podataka


MobiZascita.com se zalaže za očuvanje svoje osobne podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Vaši podaci će se koristiti samo za interne potrebe, a tvrtka neće biti dan na uvid trećim osobama. Sa svim osobnim podacima ćemo bezuvjetno u skladu s važećim zakonima o zaštiti osobnih podataka. Vaši podaci su računala obrađuju nama i zaštićeni u skladu sa svim važećim propisima. Vaši osobni podaci potrebni za pravilno ispuniti nalog.


Izjava o privatnosti

Osobni podaci koje nam daju pri upisu, e-maila i telefona, pohranjuju na sigurnom mjestu. Dostupna samo ovlaštenom osoblju, odnosno. Trgovci, koristi se isključivo za prodaju naših proizvoda ili. za dobrobit naših kupaca. Sigurnost kupnje smo također pružaju sukladnost sa svim važećim zakonskim obvezama i preporuke slovenskih i međunarodnih udruženja potrošača.


Prikupljanje osobnih podataka
Registrirajte se i / ili unos osobnih podataka u online trgovini MobiZascita.com je potrebno i koristi se samo za pravilno funkcioniranje internet trgovine .Obvezujemo te korisničke podatke u kom slučaju se predati trećoj strani. Korisnici mogu pristupiti informacijama koje čuvamo o njima preko svojih računa.
E-mail adresa koju pružaju pri registraciji jevključen automatski na mailing listu. Ako ti komercijalne obavijesti ne želite primati, oni mogu biti lako odjaviti klikom Odjava na kraju komercijalne poruke e-pošte.

Korisnički podaci ni u kojem slučaju biti predani neovlaštenim osobama.

Za zaštitu osobnih podataka je odgovoran za korisnika, na način koji osigurava sigurnost vašeg korisničkog imena i lozinke, te odgovarajući softver (anti-virus) kako bi zaštitili svoje računalo.